Classes 6 i 7 de maig

Avui hem corregit els exercicis que hi havia per deures (a excepció de l’exercici 4 de la pàg. 173-174 de Teide, que queda pendent de comentar).

També hem fet un exercici de repàs de paraules que presenten dificultat de pronuncia. I per acabar de practicar aquest tema, teniu de deures els exercicis 2 i 3 de la unitat sobre l’accentuació del llibre El català escrit (si no erro és la unitat 5).

Finalment, amb els grups que s’han fet per a l’exercici anterior, heu format famílies que han s’hauran de posar d’acord per tornar-se per fer-se càrrec d’un avi que té una malaltia i unes necessitats d’atenció (exercicis 1 i 2 de les pàg. 172 i 173 del llibre de Teide). El proper dia haureu de tenir una conversa sobre aquest tema per practicar l’expressió oral.

De deures teniu, a més de l’exercici sobre les paraules que presentar dificultat de pronuncia que he esmentat abans, l’exercici 14 de la pàg. 179 de Teide (connectors per afegir idees) i tota la unitat 13 (tx, tj…) del llibre El català escrit.

Recordeu-vos de fer la classificació dels errors de les diferents expressions escrites que porteu fetes fins ara. El proper dia comentarem aquesta feina que heu fet.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *