• Classes 6 i 7 de maig

  Escrit per el 06 de Maig del 2015 a les 13:19 a: General

  Avui hem corregit els exercicis que hi havia per deures (a excepció de l’exercici 4 de la pàg. 173-174 de Teide, que queda pendent de comentar).

  També hem fet un exercici de repàs de paraules que presenten dificultat de pronuncia. I per acabar de practicar aquest tema, teniu de deures els exercicis 2 i 3 de la unitat sobre l’accentuació del llibre El català escrit (si no erro és la unitat 5).

  Finalment, amb els grups que s’han fet per a l’exercici anterior, heu format famílies que han s’hauran de posar d’acord per tornar-se per fer-se càrrec d’un avi que té una malaltia i unes necessitats d’atenció (exercicis 1 i 2 de les pàg. 172 i 173 del llibre de Teide). El proper dia haureu de tenir una conversa sobre aquest tema per practicar l’expressió oral.

  De deures teniu, a més de l’exercici sobre les paraules que presentar dificultat de pronuncia que he esmentat abans, l’exercici 14 de la pàg. 179 de Teide (connectors per afegir idees) i tota la unitat 13 (tx, tj…) del llibre El català escrit.

  Recordeu-vos de fer la classificació dels errors de les diferents expressions escrites que porteu fetes fins ara. El proper dia comentarem aquesta feina que heu fet.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!