Sessions del 17 i 19 de novembre

20151119_201412

Aquesta setmana hem acabat de treballar la nota de premsa. Dimarts vam escoltar l’àudio El viatge dels rodamons i després vam fer les activitats 7 i 8 de les pàg. 30 i 31 per extreure’n les idees principals. Després vam fer l’ex. 17 de la pàg. 32 sobre vocabulari i l’ex. 19  de la pàg. 33 de figures retòriques. Per acabar, vam preparar els guions per escriure la nota de premsa.

Dijous vam anar a la presentació de la novel·la L’àguila negra de Joan Carreras. Recordeu que a partir de les notes que vau prendre heu de redactar la notícia de l’acte. Acabeu de documentar-vos amb les dades biogràfiques de l’autor que trobareu als enllaços que teniu en aquest document. Vam quedar que heu d’entregar el text final el proper dijous i que serà una activitat avaluativa.

Pel que fa a les lectures, acabeu-vos de llegir Joc brut de Pedrolo perquè la setmana vinent farem algunes activitats sobre aquest llibre. I ja us podeu començar a llegir L’àguila negra.

Espero que ahir us ho passéssiu bé a la presentació del llibre. Bon cap de setmana!

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *