• Sessions del 17 i 19 de novembre

  Escrit per el 20 de Novembre del 2015 a les 14:07 a: General

  20151119_201412

  Aquesta setmana hem acabat de treballar la nota de premsa. Dimarts vam escoltar l’àudio El viatge dels rodamons i després vam fer les activitats 7 i 8 de les pàg. 30 i 31 per extreure’n les idees principals. Després vam fer l’ex. 17 de la pàg. 32 sobre vocabulari i l’ex. 19  de la pàg. 33 de figures retòriques. Per acabar, vam preparar els guions per escriure la nota de premsa.

  Dijous vam anar a la presentació de la novel·la L’àguila negra de Joan Carreras. Recordeu que a partir de les notes que vau prendre heu de redactar la notícia de l’acte. Acabeu de documentar-vos amb les dades biogràfiques de l’autor que trobareu als enllaços que teniu en aquest document. Vam quedar que heu d’entregar el text final el proper dijous i que serà una activitat avaluativa.

  Pel que fa a les lectures, acabeu-vos de llegir Joc brut de Pedrolo perquè la setmana vinent farem algunes activitats sobre aquest llibre. I ja us podeu començar a llegir L’àguila negra.

  Espero que ahir us ho passéssiu bé a la presentació del llibre. Bon cap de setmana!

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!