CLASSE 28 DE NOVEMBRE

complements-verbals-3-638Avui hem treballat una mica l’expressió oral i hem parlat dels festius que hi ha la setmana vinent, si a les empreses els va malament o no que hi hagi aquests dies de festa, etc. També donat l’opinió sobre el canvi d’horari que es fa a la tardor i a la primavera. A més, hem parlat sobre com veiem que es pogués fer publicitat en un lloc públic.

També hem vist el complement del verb atribut (el proper dia el repassarem). Hem fet la llista 1 de l’exercici 7 de la pàgina 39 de Teide (hi surten de diferents tipus). Per al proper dia feu la llista 2. També hem fet els exercicis 3 i 4 de la pàg. 172 del llibre El català escrit. Per deures feu l’exercici 5.

Després hem vis t les diferències de significat del vocabulari de l’exercici 23, de la pàg. 47, de Teide.

A continuació hem fet un exercici de verbs, en concret, l’exercici 1 de la pàg. 120 d’El català escrit: repàs del present, imperfet d’indicatiu, futur i condicional.

Per acabar hem parlat sobre un treball  sobre Cerdanyola que haureu de fer en grups de 4 persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *