• Torradetes de santa Teresa

  Escrit per el 27 de novembre del 2014 a les 21:46 a: Receptes de Nadal, Totes les receptes

  Com fer unes torradetes de Santa Teresa? Voleu aprendre a fer torradetes de santa Teresa?

  A moltes cases, les torradetes de santa Teresa són una recepta habitual del berenar dels diumenges. Fins i tot, en algunes famílies, les torradetes de santa Teresa són una recepta que es fa per les festes de Nadal, com un berenar calent i en família.

  Podeu descarregar-vos la recepta de la torradetes de santa Teresa, una recepta molt fàcil, en PDF aquí: Postres_Torradetes de Santa Teresa_Teresa Gasca

  receptaris · recepta ·  torradetes de santa Teresa · Nadal · berenar

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç #salat albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà bunyols carbassó Carn ceba coca Creps Empanada farigola formatge Fruita gambes Gaspatxo llet mongeta tendra olives ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell pernil plàtan Pollastre poma Pop Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata