• Canelons de peix

    Escrit per el 02 de desembre del 2014 a les 12:30 a: Primers i segons plats, Receptes de Nadal, Totes les receptes

    Voleu cuinar uns canelons de peix de manera fàcil?

    Aquí teniu, amb l’afany que us atreviu a cuinar-la, la recepta de canelons de peix que també ens ha passat la mare de la nostra tècnica de Normalització Lingüística Maria Romero i Marsal.

    És un plat que fa quan té convidats el diumenge. Aquesta recepta de canelons de peix és tan fàcil, que la podeu preparar de manera ràpida. És de creació pròpia, la situem a Igualada (l’Anoia) i està basada sobre la recepta de canelons tradicionals.

    Us podeu descarregar la recepta de canelons de peix en aquest PDF: Primers i segons plats · Canelons de peix · Montserrat Marsal Jové

    Receptaris · receptes · recepta · canelons · canelons de peix · diumenge · Igualada · L’Anoia

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç #salat albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà bunyols carbassó Carn ceba coca Creps Empanada farigola formatge Fruita gambes Gaspatxo llet mongeta tendra olives ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell pernil plàtan Pollastre poma Pop Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata