• Una persona especial

    sara i miranda

    A Les mateixes estrelles la Sara i la Miranda es retroben al cap de molts anys. Mai s’havien oblidat l’una de l’altra tot i viure molt lluny.

    I tu tens alguna persona especial que fa molts anys que no veus i que t’agradaria retrobar? On viu aquesta persona? Com és? Per què és especial per a tu?

    Explica-ho una mica. Fes servir els adjectius per descriure les persones (pàg. 23 del llibre de classe).

    Print Friendly, PDF & Email
  1. loli

    19 gen. 15
    17:09 #

    La Eva L’Eva és una amiga de la infància. Té els cabells rossos i els ulls blaus,és prima i molt maca. Se‘n va anar a viure a Saragossa amb els seus pares. He anat a la seva boda i fa molt temps que no l’he vist.L´añoro L’enyoro molt.

  2. luis ramos caro

    19 gen. 15
    21:10 #

    El Alfonso L’Alfonso i jo vam ser amics de la infància,nos ens hem tornat a veure al cap de molt temps, gràcies a Internet.Ell visc viu a València, és alt i prim. Li agrada parlar molt. És agradable amb la gent.
    Fué Va ser un retrobament inoblidable i passen vam passar tres dies junts con amb les nostres senyores a les Falles.(Per cert precioses).
    Una abraçada per a la teva dona i per tu.Alfonso.

  3. Nolvia Ordoñez

    21 gen. 15
    17:25 #

    La Delmis és la meva millor amiga, és una bruna bella simpàtica,
    m’ha donat la seva ajuda per molts anys quan jo no
    treballava. Quant l’estimo la meva amiga i l’estrany l’enyoro molt.
    Ella és la millor amiga que he tingut en la meva vida.
    És més que una germana per la meva a mi.
    El cap d’any vaig a anar al meu pais i passes vaig passar molts dies amb ella
    i les seves els seus fills …….

  4. Estefanía

    22 gen. 15
    16:21 #

    La Blanca és una amiga de la infància i de la joventut, sempre estàvem juntes. Ella és alta, prima, té el cabell arrissat, rosso i ells ulls marrons. Ella viu en a Jaén, està casada i té tres nens. No la veig des fa 10 anys. M’agradaria molt tornar a veure-la.

  5. Almudena

    10 febr. 15
    12:00 #

    Quan vivia a Anglaterra, una nit, després d’un concierto concert, vaig conèixer una noia de Madrid, com jo, alta, prima, pèl-roja con amb el cabell llarg i arrissat com la Rita Hayworth. Em va a caure molt malament i em recordo que me’n vaig ir anar a la meva casa meva molt enfadada. Era la Gema.
    Amb el temps, es va fer amiga del meus amics però ella i jo no vam començar a parlar fins la nit de Fisn de Cap d’Any i em vaig adonar que era una bona noia, molt simpàtica. L’any següent em vaig anar a viure a la seva casa seva. L’any que vam compartir casa i tots els dies lo ens ho vam passar molt bé, malgrat les dificultats i els mals moments. Sempre acabàvem rient de tot. La Gema és una persona molt especial i una mica extravagant (bueno, més que una mica)… som molt diferents perè molt semblants i tenim la nostra forma de veure el món.
    Un temps després, la Gema es se’n va anar de Brighton, a viure a Londres, i jo em vaig a volver tornar a Madrid. Ella es va casar amb el Ollie, un noi molt bo que va conèixer a Londres i jo vaig conèixer el Ricard i em vaig venir a viure aquí.
    Ara ens veiem molt poc però gairebé tots els dies parlem i sempre ens recordem de Brighton. Pero la trobo molt a faltar.

    1. pfreixa

      13 febr. 15
      13:18 #

      Molt bé! Quina història més curiosa, Almudena!
      Ho has explicat bastant bé. Vés alerta amb alguns passats. També amb l’estructura ‘a casa meva’, ‘a casa seva’. Quan parlem de la casa sempre ho diem així.

  6. montse

    23 març 15
    17:28 #

    Com ja sabeu va naixer a Lleida ,vivia a les faldes del Castell.El pis tenia dues portes,una donava al carrer i l´altra a un cami de terra on jugava tots els dies amb la meva amiga Merce.
    Havia un petit mur que separava el cami dels jardins del Castell. Agafavam herba i flors per jugar a cuinetas y fer collarets.
    A les onze anys vaig venir a viure a Barbera per motius de traball del meu pare.
    A la meva amiga la vaig veure dues o tres vegades quan anava de vacances.Fins que una vegada que vaig anar no hi havia ningu al edifici , ho anavan enderrocar.
    No l´he vist mes, d´aixo fa ja quaranta anys, no se si encara es recordara de mi.