• Roger Bastida, La Teranyina i sortida desembre

    Bon dia,

    Us informo sobre tres temes relacionats amb el club de lectura:

    1. El dia 16 de novembre, dijous de la setmana vinent, vindrà en Roger Bastida a comentar el llibre que heu llegit. La trobada amb ell serà a les 18h a la Biblioteca de Badia del Vallès, com sempre. A veure si veniu amb ganes de fer-li preguntes. Ara no us puc dir que tindreu dos punts més, però sempre és interessant donar joc: ja sabeu que podeu fer preguntes sobre el llibre, sobre el fet d’escriure en general, sobre els fets que narra -que ja sabeu que estan inspirats en una història real-… .

     2.  Ja sabeu que el segon llibre del trimestre és La Teranyina, de Jaume Cabré. Ja sabeu que el podeu demanar a la biblioteca, tot i que, a Badia, els han hagut de sol·licitar i la cosa s’ha hagut            d’allargar. Ja hem quedat amb la biblioteca que ens encarregaran prèviament totes les lectures que farem a partir d’ara, per tant, no hi haurà d’haver més problemes. 

    3. Sortida de final de trimestre: ja tenim programada la sortida de final de trimestre: com que estem llegint La Teranyina, que està ambientada a Terrassa, farem una visita per Terrassa. Veurem alguns llocs relacionats amb la novel·la i comentarem l’evolució de la ciutat. Després ens faran una visita guiada a la Casa Alegre de Sagrera, una casa molt representativa de la burgesia terrassenca de finals del segle XIX i principis del segle XX (no és la casa que vam anar a veure fa uns quants anys: és molt diferent, en tots els sentits).  Val la pena veure aquesta casa: és espectacular. Aviat us en penjaré algunes fotos, en el blog, perquè us en feu una idea. Ja us acabaré de confirmar com quedem. Té un cost: 5€, que és el preu de la visita. Si hi esteu interessats i interessades, només cal que m’ho digueu. el nombre de places és limitat. 

    Aquesta sortida la farem el dia 16 de desembre, dissabte.

    Salutacions,

    Josep

     

     

     

     

     

     

      

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Elisabetta

    09 nov. 23
    12:12 #

    Hola, Josep,
    jo si que hi estic interessada. Els 5 euros de la visita els pagarem a l’entrada de la Casa Alegre de Segrera, o te’ls hem de donar a tu previament?

    1. Josep

      09 nov. 23
      16:00 #

      Bon dia,

      Me’ls hauríeu de donar abans. Hem de fer el pagament a l’avançada.

  2. M.Lluïsa Farell

    09 nov. 23
    13:58 #

    Bon día, quina date es la surtida?
    Gracias

    1. Josep

      09 nov. 23
      15:59 #

      Bon dia, Lluïsa, és el 16 de desembre, un dissabte.

      Salutacions,