Arxiu per setembre, 2023

  • Vols fer un curs de català amb nosaltres? Comencem les inscripcions!

    El CPNL ofereix cursos generals de català de tots els nivells a majors de 18 anys, o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l’escolarització obligatòria a Catalunya. Aquests cursos estan dissenyats a partir dels programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística (SPL) de la Generalitat de Catalunya. S’ofereixen de manera presencial o en línia. L’enfocament metodològic dels cursos s’orienta a l’adquisició de la competència comunicativa i el treball per tasques. Es plantegen reptes als aprenents que han d’aconseguir amb el suport i l’acompanyament del professor.

    Les inscripcions per als cursos generals s’estructuren en dos torns: preferent, els dies 12 i 13 de setembre (per a antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els últims 12 mesos) i general, els dies 14 i 15 de setembre (per a tothom que tingui interès a aprendre català). Les sol·licituds es podran fer presencialment, a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu de Catalunya, o bé en línia, mitjançant la plataforma d’inscripció als cursos de català, des del dimarts 12, a les 9 h, fins al divendres 15, a les 20 h.

    Abans de fer la inscripció, les persones que no hagin fet un curs al CPNL o que no puguin acreditar tenir coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell per determinar quin curs és el més indicat per a elles. Es pot sol·licitar en línia a la plataforma d’inscripcions o presencialment als centres de normalització lingüística.

    L’alumnat de tots els nivells té dret a una reducció del 50 o el 70 % de la matrícula. Se’n podran beneficiar les persones en situació de precarietat, pensionistes, de família monoparental o nombrosa o que tinguin una discapacitat reconeguda igual o superior al 33 %. Els cursos inicials i bàsic continuen sent gratuïts per tal de garantir l’atenció a les persones amb menys coneixement de la llengua.

    Amb l’objectiu de millorar l’experiència de l’usuari, s’ha redissenyat la pàgina d’inscripcions del web del CPNL per fer més entenedor el procés d’inscripció i s’han afegit dues guies de suport: una guia sobre com determinar en nivell i una guia per a la inscripció, que recullen els dubtes més freqüents dels usuaris.

    Ens veiem a les aules!

     

    Article complet

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius