• Visita guiada al Recinte Modernista De Sant Pau

    Aquest passat dijous més d’una vintena d’alumnes de diferents nivells de la nostra delegació van tenir l’oportunitat de poder gaudir d’una visita guiada a l’històric recinte modernista de Sant Pau.

    Fer una visita guiada és la millor manera de conèixer a fons el Recinte Modernista i de la mà de la nostra mediadora cultural vam descobrir tots els detalls artístics que amaga l’antic Hospital i les anècdotes que van marcar l’evolució de la institució al llarg dels seus més de 600 anys d’història.

    La visita a més va permetre aprofundir en la figura i l’obra de Lluís Domènech i Montaner, abordant diferents aspectes de la importància patrimonial i artística del Recinte Modernista.

    El recorregut d’aquesta visita és similar al recomanat en la visita lliure. Es visita l’espai expositiu de Sant Salvador, els espais enjardinats, l’espai de recreació històrica de Sant Rafael, es fa un trajecte pels túnels soterranis i s’accedeix als espais patrimonials més emblemàtics de l’edifici principal i el Pavelló de l’Administració. Vam comptar amb material de suport per fer una visita molt amena que va mantenir l’interès i atenció dels nostres estudiants.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius