• Sessió de jocs tradicionals amb el Víctor Baroja

    Ahir al migdia uns alumnes de bàsic 1 van participar activament a la classe de jocs tradicionals que va fer en Víctor Baroja de la companyia de jocs l’Anònima (Cia. de Jocs l’Anònima – Jocs i esports tradicionals (wordpress.com) 

    Va ser un matí molt divertit i diferent on els alumnes van poder recordar la seva etapa infantil i practicar amb el patacó, els cromos, les bales, les cordes i les gomes elàstiques, entre d’altres. Van aprendre molt de vocabulari nou en català i el Víctor els va explicar molts dels orígens dels jocs que tenim en comú a Catalunya i els seus països d’origen.

    Va ser un plaer veure’ls gaudir tant!

    Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius