• Lliurament de premis de la campanya “Si l’encertes, l’endevines”

    El passat divendres 7 de juny es van lliurar els premis del concurs de frases fetes Si l’encertes, l’endevines, organitzat per la Delegació d’Horta-Guinardó del CNL de Barcelona en col·laboració amb l’Associació de Comerç Via Guinardó https://viaguinardo.cat

    L’acte es va celebrar a la sala polivalent de l’associació i es van repartir un total de cinc premis i els participants van rebre un val per a compres als establiments de l’eix comercial.

    Per altra banda, el proper dimecres 12 de juny a les 18.30 h al Centre Cívic Vil·la Urània (c. Saragossa, 29), es farà l’acte de cloenda de la campanya. Durant l’acte, es faran públics els noms de les dues persones guanyadores dels premis a la millor il·lustració segons el jurat expert i segons el públic. També es farà un reconeixement als il·lustradors.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius