• Passeig pel modernisme català

  Ahir dimecres Mariano Pesin, de l’empresa Orbita Bcn (https://orbitabcn.com), va guiar els alumnes de Bàsic 1 de la delegació d’Horta-Guinardó pels llocs més embemàtics del modernisme català: Casa Malagrida, Casa Batlló, Casa Lleó Morera entre altres i va explicar com llegir el seu simbolisme.
  També va parlar del pla cerdà i del context polític, social, econòmic i artístic de l’època. Un passeig de dues hores que va barrejar art i història i que no va deixar indiferent a ningú.

  Article complet

 • Any Fabra

  “Cal no abandonar mai ni la tasca ni l’esperança.” Fabra

   

  Ahir a la tarda amb la inauguració de l’exposició Pompeu Fabra. Una Llengua Completa, la delegació d’Horta-Guinardó va voler fer un petit homenatge al Mestre Fabra i per això va convidar els alumnes d’Elemental 3, Intermedi 2 i Bàsic 2 a trobar-se tots junts per parlar i conèixer de més a prop les singularitats d’aquest gran matemàtic i precursor de l’ortografia catalana. Si voleu visitar-la ho podeu fer de dilluns a dijous de 9 a 21 h i divendres de 9 a 14 h al c. Marina, 343.

   

   

  Article complet

 • Visita al MNAC

  Els alumnes d’Elemental 1 de la delegació d’Horta-Guinardó han fet una visita guiada a l’exposició Gala Salvador Dalí del MNAC. Durant una hora i mitja han fet un recorregut per la vida de Gala que els ha servit per conèixer més a fons aquesta figura tan misteriosa que ha quedat sempre a l’ombra del pintor. Ha estat una experiència molt enriquidora i per a uns quants alumnes ha significat el primer contacte amb el MNAC.

  Article complet

 • Any Capmany

   

    “Jo posaria sempre com el símptoma més clar de l’exercici de la llibertat precisament això: no haver de mentir.”
  (M.Aurèlia Capmany)

   

  Aquest any se celebra el centenari del naixement de l’escriptora Maria Aurèlia Capmany i a la delegació d’Horta-Guinardó li hem volgut dedicar el nostre racó literari, si et ve de gust conèixer aquesta gran dona en totes les seves facetes: escriptora, guionista, política, feminista…, passa’t pel racó i segur que et sorprendrà.

  Article complet

 • Acte de Voluntariat per la llengua al Guinardó

  Dimarts, 2 d’octubre de 2018 a les 18.00 h

  El proper 2 d’octubre, el Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona celebrarà un acte de presentació de noves parelles lingüístiques al barri del Guinardó, on el grup farà una ruta guiada.

  Si vols assistir a l’activitat, truca a l’equip del Voluntariat per la llengua al 934356685. Et buscaran un voluntari o un aprenent segons el teu nivell de català!

  Enllaços relacionats
  Acte de Voluntariat per la llengua al Guinardó

  Article complet

 • Publicada l’oferta dels cursos bàsics de novembre

  Ja es pot consultar al nostre Cercador de cursos
  Publicada l'oferta dels cursos bàsics de novembre El CNL de Barcelona publica avui, dilluns 17 de setembre, l’oferta de cursos bàsics del mes de novembre. A partir del proper dimecres 19 es podrà fer la preinscripció per a aquests cursos presencialment a qualsevol de les delegacions que el CNL té a la ciutat.

  Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

  Article complet

 • T’agrada llegir i a la vegada vols practicar el català

   

  Club de lectura de llengua catalana de nivell bàsic

  Si tens un nivell inicial de català, t’agrada llegir i vols comentar literatura escrita en llengua catalana un cop al mes amb altres lectors, apunta’t al club de lectura que farem a la biblioteca Horta-Can Mariner (C. del Vent, 1 /Metro línia 5 Horta ). El quart dimarts de cada mes a les 19 h,  presentació 23 d’octubre.

   

  Inscripcions:  b.barcelona.cm@diba.cat

   

   

  Article complet

 • Biblioteca Mercè Rodoreda

  Què et pots emportar de prèstec? Quines activitats es fan a les bilioteques? Per a què serveix el carnet?

  Aquestes són algunes de les preguntes que els alumnes de Bàsic 2 de la Delegació d’Horta-Guinardó van fer a la responsable de la visita guiada, Carmen Garrido, a la biblioteca Mercè Rodoreda. Aquesta sortida va permetre practicar la llengua en un entorn real, conèixer l’espai, descobrir els llibres de lectura fàcil…

  Article complet

 • Inscripcions

  Novetats cursos

  El cercador de cursos

  Aquest enllaç permet fer una cerca de l’oferta disponible  a la ciutat de Barcelona a partir dels criteris de nivell, horari i ubicació.

   

   

  Inscripcions 2018-2019

  A partir del 25 de juny torn preferent (antics alumnes d’Horta-Guinardó que vulguin inscriure’s a la mateixa delegació)

  9 de juliol torn preferent canvi de delegació i de modalitat (antics alumnes que vulguin canviar de delegació i/o de modalitat)

  11 de juliol torn general (alumnes amb acreditació de nivell)

  12 de juliol torn general C2 (alumnes amb acreditació de nivell C1)

   

  Recordeu que per poder-vos inscriure als cursos heu de tenir un nivell acreditat. Si no teniu cap acreditació de nivell, demaneu dia i hora per fer una prova gratuïta. Podeu fer-ho a la delegació o al telèfon 934 504 908.

   

  Nova formació

  A banda dels cursos  regulars i dels cursos específics per sectors professionals que ja existien, s’incorporen a l’oferta de formació de català del CNL de Barcelona cursos i tallers sobre aspectes puntuals de llengua que combinen la reflexió teòrica amb exercicis pràctics.

   

  Article complet

 • Activitats Espai Avinyó

  Espai Avinyó

  Cada trimestre l’Espai Avinyó us proposa noves activitats tant si sou o no alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquestes activitats són gratuïtes però n’hi ha que requereixen una inscripció prèvia a qualsevol delegació del CNL de Barcelona o a l’enllaç de cada activitat.

  Al fulletó d’activitats en paper hi ha l’enllaç al qual s’ha d’accedir per poder inscriure’s a qualsevol de les activitats.

  Si en teniu algun dubte podeu escriure a espaiavinyo@bcn.cat.

  Des d’aquests enllaços podreu consultar l’oferta d’activitats del trimestre vigent:

  CONSULTA D’ACTIVITATS – Oferta trimestral

  Inscripció electrònica a les activitats

  Espai Avinyó – Llengua i Cultura
  C/ d’Avinyó, 52
  08002 Barcelona
  Tel. 93 412 72 24
  www.interculturalitat.bcn.cat
  Facebook.com/espai.avinyo
  Twitter.com/espaiavinyo

  Article complet

Contacte

Horta-Guinardó

C. Marina, 343, bxs

08025 Barcelona

Tel.934 504 908

A/e: hortaguinardo@cpnl.cat


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Categories


Favorits


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius