• Comença el club de lectura de nivell bàsic!

    Aquest dimecres 11 d’octubre comença el club de lectura fàcil nivell bàsic a la biblioteca Mercè Rodoreda amb l’obra “L’analfabeta” de l’Agota Kristof. Les sessions les conduirà la professora Bàrbara Rodríguez i seran el segon dimecres de cada mes a les 12h.

    Els clubs de lectura són trobades de lectors interessats a comentar en català literatura escrita en llengua catalana. Cada club es reuneix una vegada al mes i la sessió té una durada aproximada d’una hora i mitja.

    Van adreçats a persones que estan començant a aprendre català i volen millorar-lo mitjançant la lectura i la pràctica oral. La tria dels llibres està basada en materials de lectura fàcil i obres especialment adaptades per a aquest nivell.

    Per inscriure-s’hi cal fer-ho al taulell de préstec de la biblioteca on es fa el club. La inscripció és gratuïta.

    Els clubs de lectura de llengua catalana estan organitzats conjuntament pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i Biblioteques de Barcelona. Us adjuntem l’oferta de clubs de nivell bàsic d’enguany.

    Bona lectura!

    Clubs de lectura de llengua catalana a les biblioteques de Barcelona | CNL de Barcelona | Xarxa territorial | Consorci per a la Normalització Lingüística – CPNL

     

    Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius