• Nou web Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó

    El Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó és un servei municipal on treballen amb persones, equipaments, recursos i serveis del Districte d’Horta-Guinardó per promoure accions comunitàries i interculturals. Incorporen les diferents dimensions i principis de la interculturalitat de forma transversal i afavoreixen el diàleg intercultural i la interacció positiva entre veïns i veïnes, fomenten la  igualtat de drets i oportunitats, contribueixen en el reconeixement de la pluralitat cultural i impulsen la participació diversa al territori.

    Els objectius del servei són:

    -Donar compliment als plans de l’Ajuntament de Barcelona en matèria d’immigració i d’Interculturalitat.

    -Fer de la diversitat una riquesa dels nostres barris afavorint dinàmiques d’interacció i participació mútua contribuint a una bona convivència entre veïns i veïnes del Districte.

    -Aprofundir i difondre el coneixement en relació a la diversitat, al districte d’Horta-Guinardó facilitant el reconeixement del pluralisme i promocionant l’intercanvi intercultural, tot visualitzant la diversitat per a la seva normalització.

    -Fomentar la corresponsabilitat de tota la ciutadania, immigrant o autòctona, en el compliment dels seus deures i gaudir dels seus drets.

    -Potenciar l’autonomia en la utilització dels serveis públics, la participació en els espais socials i la mobilitat social en condicions d’igualtat, per a tots els ciutadans i ciutadanes.

    -Afavorir la igualtat d’oportunitats en l’accés als serveis i recursos propis del territori.

    Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó | Horta – Guinardó | Ajuntament de Barcelona.

    servei_dintrcilturalitat.pdf (barcelona.cat)

    Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius