• Sortida als horts comunitaris dels jardins Pla i Armengol

    Aquest matí un grup d’alumnes de bàsic 2 de la nostra delegació han visitat els horts comunitaris dels Jardins Pla i Armengol.

    L’Amèlia, el Benito i el Sergi de la comissió pedagògica dels horts, ens han explicat que l’any 2013 es va plantejar la idea de fer uns horts urbans a Pla i Armengol (antigament Ravetllat-Pla i actualment, de titularitat pública propietat de l’Ajuntament). Aquesta idea es va concretar l’any 2014 en el projecte presentat a l’Ajuntament del districte per algunes entitats. El projecte actual dels horts, amb una superfície cultivable de 1.500 m2 de tota i per a tota la gent, està conformat per unes 33 parcel·les (15 de 45 mi 18 de 30 m2).

    Ens han explicat que el projecte dels horts comunitaris va més enllà del que són estrictament els horts. Hi ha diverses comissions i línies de treball que articulen la singularitat de l’associació: compostatge, hort d’espontànies, banc de llavors i planters, hugelkultur, etc.

    Els alumnes han après moltíssim durant la visita i han pogut practicar molt el seu català oral. Agraïm molt les explicacions i l’amabilitat de l’Amèlia, el Benito i el Sergi durant tota la visita.

    Per a més informació dels horts podeu fer-li un cop d’un a la seva pàgina web Hort Comunitari Pla i Armengol – Un Hort Urbà de tota i per a tota la gent (hortplaiarmengol.org)

    Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius