• Exposició #25N Intercultural és tot l’any

    Avui dilluns 5 de febrer hem inaugurat a la delegació d’Horta-Guinardó l’exposició fotogràfica “#25N Intercultural és tot l’any”. Des del passat 2023 i durant tot aquest any el Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó | Horta – Guinardó | Ajuntament de Barcelona està promovent aquesta exposició que consta de 15 fotografies de dones i joves d’orígens culturals diversos del districte d’Horta-Guinardó. Hi han participat en total 4 col·lectius: Femiñetas (dones que fan activisme feminista i antiracista a través d’un periòdic cultural https://youtu.be/fE1nzVWhAgc), Dj’s Karmelas (dones que fan activisme contra el racisme, a favor de la diversitat sexual i de la diversitat de cossos https://youtu.be/N5of-BDGb_g), Colectivo Micaela (dones treballadores de la llar que fan activisme contra la precarietat laboral i contra el racisme https://youtu.be/61MTDq1HDnA ) i Fem Pinya (dones joves que parlen de les seves experiències com a noies que viuen entre dues realitats culturals https://youtu.be/Vq-5-72ZfVo ). A l’exposició hi ha uns codis QR que enllacen directament a entrevistes que es van fer a cada col·lectiu amb una durada aproximada de 3 minuts.

    Avui a la delegació amb motiu de la inauguració de l’exposició, ens han visitat i han fet una xerrada als alumnes dels nostres cursos Dj’s Karmelas. Ha estat súper interessant escoltar les seves experiències com a dones migrades i també han estat molt enriquidores les aportacions que han compartit amb els alumnes. Ha sigut una experiència molt maca que ens ha fet reflexionar molt! 
    L’exposició la podreu visitar a la nostra delegació al c/Marina, 343 fins al 23 de febrer amb l’horari habitual que tenim obert al públic.
    Us hi esperem!
    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius