Arxiu per març, 2021

  • A punt un club de lectura per als membres del Voluntariat per la llengua

    Josep Bofill i Masó, un dels voluntaris per la llengua més veterans i alhora l’autor del llibre ’14 jocs de la meva vida… i altres inquietuds’, conduirà un club de lectura sobre aquesta obra seva al mes de maig.

    El 20 d’abril, a les set del vespre, hi haurà la presentació del llibre i de l’autor, i el 25 de maig a la mateixa hora es farà la trobada per parlar de la seva obra.

    El club està adreçat a les persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua, que d’aquesta manera tindran l’oportunitat de sumar dos plaers exquisits: el de la lectura i el de la conversa. Celebrem la iniciativa i desitgem que sigui tot un èxit.

    Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a les tècniques que gestionen l’activitat, la Gemma Baladas (gbaladas@cpnl.cat) i la Judith Vidal (jvidal@cpnl.cat).

    Article complet

  • Els grups de reforç de la lectura virtuals acaben amb èxit: una molt bona notícia

    Els grups de reforç de la lectura que van engegar el 15 de febrer, alguns dels quals encara es trobaran fins a primers d’abril, fan un balanç molt positiu de l’experiència viscuda.

    25 participants i 6 voluntaris i voluntàries d’Osona s’han organitzat en 6 grups i 5 sessions per fer-los possible. La valoració és tan positiva que ja s’està pensant en la continuïtat del projecte per al proper trimestre del curs.

    Bones i felices lectures compartides!

    Article complet

  • La llibreria Anglada de Vic ens recomana…

    Estrenem el mes de març amb una recomanació experta: tot un luxe. Hem demanat a totes les llibreries de la comarca que ens suggereixin títols que els agradin, títols preferits, i aquest és el primer. Si voleu saber la lectura triada per la llibreria Anglada de Vic, mireu aquest vídeo.

    Article complet