• Llegim Més. Llegim Novel·la Negra

     ‘Morta la cuca, mort el verí’

    Al SLC de Vic, participem al Llegim Més de Novel·la Negra

    Aquesta setmana, l’alumnat de diversos cursos de català del SLC Vic ha participat en el projecte de ciutat Llegim Més, que té com a propòsit promoure la lectura entre la ciutadania.

    En la quarta edició, enguany el gènere escollit ha estat la novel·la negra, que s’ha presentat a alguns grup classe: a partir de títols d’obres s’han treballat el vocabulari i les frases fetes relacionades amb el tema. Un dels grups de lectura també ha escollit un llibre del gènere, Sherlock Holmes resol tres casos, per llegir i conversar al llarg de cinc sessions que tindran lloc les properes setmanes.

    Aquesta setmana, a  l’aula polivalent de la planta baixa del SLC Vic es pot visitar la mostra de títols del gènere (lectura fàcil, autors catalans i traduccions), que recull vocabulari i expressions populars típiques d’aquest tipus de literatura. L’exposició es podrà visitar durant tota la setmana, del 17 al 21 d’octubre, al SLC Vic.

    D’altra banda, Llegim Més el dia 19 organitza la taula rodona ‘De la vida al crim literari i el dia 22, la ruta literària ‘Els crims a les llibreries‘ per a tothom qui gaudeixi amb el sang i fetge. Bones i felices lectures.

     

    Exposició de llibres al SLC de Vic

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.