Arxiu per juny, 2024

  • Grup de lectura del tercer trimestre a Torelló

    Aquest trimestre, l’Oficina de català de Torelló també ha ofert un grup de reforç de lectura. Hi han participat cinc alumnes i han llegit el clàssic El petit príncep, en versió de Lectura Fàcil.

    Han fet un total de cinc sessions, entre el 21 de maig i el 18 de juny. La voluntària Dolors Torné ha estat l’encarregada de conduir-les.

     

    Article complet

  • Actes finals dels grups de reforç de lectura 2023-2024 a Vic i Manlleu

    Dimecres, 19 de juny un bon nombre de participants del reforç de lectura d’enguany van gaudir d’un recorregut pel centre històric de Vic per descobrir-hi curiositats. En Xavier Cervera, de Visites.vic, els va mostrar racons de la ciutat que potser mai havien observat. Hi van descobrir històries i moments del passat que encara ara formen part de la ciutat.

    A Manlleu, també va tenir lloc un acte de cloenda del reforç de lectura, que l’Oficina de Català de Manlleu organitza cada any juntament amb la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. Hi van assistir una cinquantena de persones, entre voluntàries, aprenents i aprenentes i alumnes de l’Escola de Música.

    L’acte va consistir en la lectura de la llegenda del Serpent de Manlleu per part de voluntàries i aprenents dels cursos de català de Manlleu que han participat en aquestes sessions de lectura. La jornada va estar amenitzada per alumnes de guitarra de l’Escola de Música de Manlleu. Al final van tocar la cançó del Serpent i, tothom que ho va voler va cantar-la.

    Article complet