• Delegació d’Horta-Guinardó

    Què hi fem?

    Cursos de català per a adults. Fem cursos de tots els nivells a les aules de la delegació  i a diferents entitats del districte.

    Assessorament lingüístic. Revisem textos i oferim sessions de recursos lingüístics. El nostre objectiu és assessorar l’usuari perquè tingui autonomia lingüística.

    Promoció del coneixement i l’ús del català entre les entitats, les associacions i les empreses del districte. Mitjançant convenis de col·laboració i l’organització de cursos a les entitats, comerços, bars i restaurants, promovem l’ús públic del català al districte. Portem al districte les campanyes generals de foment de la llengua catalana: I tu, jugues en català?Català a taula o Català i empresa, ja estàs al dia, entre d’altres campanyes.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.