• Any Fabra

    “Cal no abandonar mai ni la tasca ni l’esperança.” Fabra

     

    Ahir a la tarda amb la inauguració de l’exposició Pompeu Fabra. Una Llengua Completa, la delegació d’Horta-Guinardó va voler fer un petit homenatge al Mestre Fabra i per això va convidar els alumnes d’Elemental 3, Intermedi 2 i Bàsic 2 a trobar-se tots junts per parlar i conèixer de més a prop les singularitats d’aquest gran matemàtic i precursor de l’ortografia catalana. Si voleu visitar-la ho podeu fer de dilluns a dijous de 9 a 21 h i divendres de 9 a 14 h al c. Marina, 343.

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius