• Any Panikkar

    Visita a l’exposició de Raimon Panikkar i passeig pels llocs més emblemàtics del Gòtic

     

     

    Ahir els alumnes de l’Elemental 3 es van apropar a la figura de Raimon Panikkar gràcies a l’exposició que es fa fins al 21 de desembre a l’Espai Avinyó. Van tenir l’oportunitat de conèixer la vida d’aquest filòsof que enguany hauria fet cent anys i, seguint la seva reflexió que diu que “la finalitat de la vida és caminar”, van fer una passejada pel Gòtic. Al llarg de la ruta els alumnes van presentar diferents llocs representatius del barri i van exposar les informacions que prèviament havien preparat. Es van convertir, per un dia, en guies turístics.

    Fotografies de: Bushra Khalid i Isabel Gómez

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius