• Any Fabra als Lluïsos d’Horta

   

  “Cal no abandonar mai ni la tasca ni l’esperança”

  Pompeu Fabra (1947)

  Divendres al vespre usuaris dels Lluïsos d’Horta van conèixer de ben a prop la vida i obra de Pompeu Fabra, autor de la Gramàtica catalana i del Diccionari general de la llengua catalana, gràcies al joc de pistes que la Delegació va idear per apropar-lo a les persones que formen part de les entitats . Pista a pista van anar resolent els enigmes que els van dur a curiositats de la seva vida, com que practicava diferents esports (tenis, excursionisme, natació…); li agradaven els dolços; practicava llengües al port de Barcelona…

  Jugar per aprendre, per divertir-nos, per recordar…

   

  Si voleu veure que bé que s’ho van passar, cliqueu el següent enllaç:

  https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1WKBMfZyW2XIFUzU7dmCSGYJJtydGCmm_

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.