• El drac del CNL de Barcelona escup paraules per Sant Jordi

     

    La Delegació d’Horta-Guinardó va instal·lar una parada a la Ronda Guinardó, 49, a prop de la seu del Districte, durant la Diada de San Jordi i va dur a terme una actuació relacionada amb la campanya “A l’abril, cada paraula val per mil”.

     

    Els ciutadans que van passar per la parada van participar en un joc intercultural, amb l’objectiu de descobrir que la llengua catalana està farcida de mots amb orígens molt diversos, com per exemple el mot matalàs que prové de l’àrab matrach que és un coixí gran per asseure’s a terra . A partir d’un drac expenedor de paraules es van repartir targetes plenes de curiositats sobre la seva procedència

    Les persones que hi van jugar es van endur un punt de llibre, amb l’explicació etimològica d’una de les paraules del joc.