• Barcelona Poesia: la diversitat (ens) posa la pell de gallina


    La 22a edició celebra la poesia en totes les seves vessants durant nou dies.

    Ja fa 22 anys en què Barcelona estrena el maig amb un festival que, edició rere edició, converteix la poesia en protagonista indiscutible d’una ciutat que se sap tan híbrida i plural com ho és la lírica contemporània. El Barcelona Poesia d’enguany té lectures, és clar, però també obres de teatre, performances, conferències, debats, concerts, festes, revetlles i, fins i tot, una batalla de versos dalt d’un ring. Hi haurà tants convidats que és impossible mencionar-los a tots. Veurem a poetes internacionals i poetes de casa nostra, poetes que es pregunten per què escrivim poesia, editorials que comparteixen la seva trajectòria, cantants que musiquen poemes, filòsofs i filòsofes que dialoguen amb artistes… Tothom hi pot trobar alguna activitat que l’apassioni.

    El festival Barcelona Poesia es farà en escenaris tan diversos com el useu Frederic Marès, l’(H)original, la Biblioteca de Catalunya, el Centre d’Arts Santa Mònica, la plaça de Sant Felip Neri, el cementiri del Poblenou, el jardí interior de la Casa de la Misericòrdia, la Biblioteca Francesca Bonnemaison, La Pedrera, la plaça del Rei, el Saló de Cent i molts d’altres. Serà del 8 al 16 de maig en diferents horaris. La clausura del Barcelona Poesia es farà al Palau de la Música Catalana amb el XXXV Festival Internacional de Poesia de Barcelona, on hi participaran noms tan coneguts com Rita Dove, Lebogang Mashille o Luis García Montero.

    Els diferents actes tenen preus variats i per alguns cal reserva prèvia. Trobareu tota la informació al web de Barcelona Poesia.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius