• Màrius Serra: “Les frases fetes són un magnífic arxiu de memòria històrica”

  Dimecres, 15 de maig, es van lliurar a la plaça d’Eivissa els premis del concurs “Si l’encertes, l’endevines”, organitzat amb la col·laboració de la Federació de Comerç Cor Horta.  L’ acte va comptar amb la col·laboració d’un veí d’Horta: l’escriptor Màrius Serra.

   

  Amb l’habilitat de jugar amb les paraules a la qual ja ens té acostumats, Màrius Serra va recordar que “Les frases fetes ens remeten a un temps determinat, són un magnífic arxiu de memòria històrica”. Així, va posar en valor la importància d’iniciatives com la campanya Si l’encertes, l’endevines, que promouen l’ús de la llengua catalana a les botigues del barri.

  Els tres premis del concurs van ser lliurats al final de l’acte per l’escriptor, acompanyat de Maria Gassiot, delegada del CNL a Horta-Guinardó i de Jordi Grau i Núria Moliné, president i comerciant de Cor Horta.

   

  Els premis van consistir en vals de compra per gastar a les botigues de l’eix comercial.

   

  Màrius Serra:

   

   

   

   

  Foto amb les guanyadores del concurs

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius