• L’esperit del carnaval. Itinerari literari Joan Brossa

    Com a cloena de la Setmana de la Poesia de Barcelona, els alumnes del curs Llengua i cultura de la Delegació van gaudir d’un itinerari literari, conduït per una guia de la Fundació Joan Brossa, per racons de Barcelona on s’amaguen poemes visuals de l’autor; també van conèixer una botiga emblemàtica que tenia molta relació amb el poeta: El rei de la màgia que els va deixar pensant en el joc de cartes que va fer la propietària de l’establiment per sorprendre’ls.

    LLetres gimnastes

    El rei de la màgia

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius