• Dues cares del dau, un món poètic

    Ja tenim els tres poemes guanyadors de Dues cares del dau, un món poètic.

    7 grups de diferents cursos de la Delegació, B2, B3, E2, I3, S1 i Llengua i cultura, van participar de l’activitat organitzada durant la Setmana de la Poesia de Barcelona, del 9 al 16  de maig. L’activitat consistia a crear a partir de dues imatges un micropoema que ens fes pensar, emocionar, visual¡tzar les imatges…

    D’un total de 32 creacions, els alumnes i el personal de la Delegació han triat la que els ha agradat més. Tots els participants s’han endut un bonic punt de llibre en agraïment a la seva col·laboració.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius