• Exposició: “Teresa Pàmies. Tot és en els llibres”

  https://cultura.gencat.cat/web/.content/commemoracions/2019/anyTeresaPamies/04-recursos/01-espectacles/imatges/expo_tot.jpg_1083850083.jpg

  Tot és en els llibres”, acostumava a dir Teresa Pàmies; i és ben cert que tota la seva trajectòria vital es troba recollida en la cinquantena d’obres que va escriure.

  “Tot és en els llibres” també pot voler dir que tot allò que compta, tot allò que importa, el que val la pena pensar, fins on podem concloure, ho podem trobar en els llibres.

  Aquest joc de profunditats i significats que acabem de mostrar amb el títol d’aquesta exposició és un aspecte recurrent en la seva obra, que sovint ens permet anar més enllà d’una lectura aparent o literal.

  L’exposició està produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, amb al col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de les Dones i el Departament d’Educació.

  L’exposició “Teresa Pàmies. Tot és en els llibres” es podrà visitar a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura (c. Avinyó, 52) del 20 de juny al 5 de juliol.

  Horari: de dilluns a divendres de 9 a 21 h

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius