• Matrícula 2019-2020

  Pots consultar tota l’oferta al nostre cercador de cursos.

  Abans de fer la inscripció en un curs, et recomanem que t’informis de les diferents modalitats que trobaràs explicades en aquest enllaç.

  Calendari d’inscripcions de cursos presencials i a distància del mes de setembre

  *Consulta si et pertoca matricular-te en el torn preferent o en el torn general a Aclariments sobre la inscripció als cursos de català.

  Aclariments sobre la inscripció als cursos de català

  • Les persones que estan fent un curs actualment poden optar, segons les possibilitats organitzatives, a una matrícula de continuïtat prèvia al torn preferent. La matrícula de continuïtat és la que fan els alumnes que continuaran en el mateix horari i en el mateix lloc semblant o idèntic. La informació d’aquesta matrícula la facilitarà la delegació corresponent.

  Si l’alumne vol canviar d’horari o delegació cal que pregunti al seu professor quan ha de fer la inscripció.

  • La inscripció preferent fa referència a l’antic alumnat, és a dir, persones matriculades en les convocatòries de cursos d’un any enrere com a màxim, a comptar des de la data de la inscripció al curs i que no hagin abandonat; i també les persones que provenen d’organitzacions que hagin signat amb el CPNL un conveni de col·laboració on s’estipuli que tindran inscripció preferent.
  • Torn general:  als nous alumnes que es volen inscriure entre períodes durant l’any acadèmic se’ls ofereix el romanent de places lliures que no han ocupat els alumnes de continuïtat. És per aquest motiu que el nombre de places lliures als cursos pot variar considerablement d’un curs a un altre. Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’arribada al punt d’inscripció.

  La inscripció als cursos del CNL de Barcelona es du a terme simultàniament des de 10 punts diferents situats arreu de la ciutat, que corresponen a les delegacions que el Centre té a cadascun dels districtes. Per aquest motiu les places disponibles en alguns nivells es poden exhaurir en poca estona.

  Les llistes d’espera que es generin després de la inscripció només són vàlides per al període de matrícula vigent. Només seran avisades aquelles persones de la llista d’espera que puguin incorporar-se al curs pel qual estan esperant. En el cas que no es rebi aquest avís, voldrà dir que no hi ha places disponibles en el curs desitjat.

  La inscripció és oberta, generalment, fins a la tercera sessió del curs i fins a exhaurir les places.

  Les proves de nivell per a nous alumnes són continuades durant tot l’any.

  Requisits per a la inscripció

  Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius