• ‘Detectiu Conan: El puny de safir blau’, en català a 37 sales de cinema

  'Detectiu Conan: El puny de safir blau', en català a 37 sales de cinema

  El film d’animació Detectiu Conan: El puny de safir blau es va estrenar divendres, 8 de novembre, doblat al català i també en versió original japonesa subtitulada en català en un total de 37 sales. També s’estrenen subtitulades en català, el film francès Petites mentides per estar junts i el film islandès Quan érem bruixes. Aquestes tres pel·lícules s’estrenen amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  El film, distribuït per Alfa Pictures ha estat dirigit per Tomoka Nagaoka.

  Aquesta és una nova entrega de les aventures del personatge creat per Gosho Aoyama: en Shinichi Kudo, un detectiu adolescent que, després de ser enverinat, es transforma en un nen de set anys i es fa dir Conan.

  La Ran Mouri i la seva amiga, Sonoko, viatgen a Singapur per animar Makoto Kyogoku, el karateka de les 400 victòries i cap derrota, que participa en un prestigiós torneig d’arts marcials. En Conan no hi pot anar, perquè no pot sortir del país. Tot i així, en Kaito Kid, el lladre professional, el segresta, perquè vol esbrinar el secret d’un tresor llegendari.

  A Barcelona, el film es podrà veure en versió doblada i en versió original japonesa subtitulada en català a:

  • Arenas Multicines (Barcelona) VD
  • Balmes Multicines (Barcelona) VD
  • Cinemes Girona (Barcelona) VD i VOSC
  • Cinesa Diagonal (Barcelona) VD
  • Cinesa Diagonal Mar (Barcelona) VD
  • Cinesa SOM Multiespai (Barcelona) VD
  • Glòries Multicines (Barcelona) VD
  • Yelmo Cines Icaria (Barcelona) VD

  Petites mentides per estar junts

  Guillaume Canet dirigeix aquest film interpretat per François Cluzet, Marion Cotillard, Benoît Magimel, José García, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Valérie Bonneton, Pascale Arbillot, Clémentine Baert, Xavier Alcan, Tatiana Gousseff, Ilan Debrabant, Jean Dujardin, Gwendoline Hamon, Joel Dupuch, Hocine Merabet, Neo Broca, Marc Maire, Karim Adda, Jeanne Dupuch i  Philippe Vieux.

  En Max, angoixat i al caire de la depressió, decideix passar sol un llarg cap de setmana a la casa de la platja. Però els seus vells amics Eric, Marie, Vincent, Isabelle i Antoine li fan una visita sorpresa per celebrar el seu aniversari. Una oportunitat de posar-se al dia després de molt de temps separats i de comprovar, també, què queda de la seva amistat…

  El film, distribuït per A Contracorriente, es podrà veure als Cines Verdi en VOSC.

  Quan érem bruixes

  Aquest film islandès va ser estrenat en versió anglesa l’any 1990. Capricci cine distribueix aquest film dirigit per Nietzchka Keene i interpretat per Björk, Bryndis Petra Bragadóttir, Valdimar Örn Flygenring, Geirlaug Sunna Þormar i Gudrun Gildottir.

  L’acció s’ubica a l’edat mitjana.  L’adolescent Margit i la seva germana gran, Katla, fugen a la muntanya després que la seva mare és cremada per bruixeria. Totes dues troben refugi amb en Jóhann, un vidu que viu amb el seu fill petit, en Jónas. La Katla utilitza la seva màgia per seduir en Jóhann. La Margit i en Jónas es fan amics, però el nen està convençut que Katla és una bruixa.

  El film es podrà veure als Boliche Cinemes i al Zumzeig Cinecooperativa en VOSC.

  Cartellera Cinema en català

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius