• Pràctiques lingüístiques a Establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

  Divendres passat els alumnes del curs Bàsic 3 de la Delegació van fer pràctiques lingüístiques a 4 establiments del districte: El cau de les herbes, farmàcia Bonany-Jané, Celleret de la Montse i Mònica Alba papereria.

  Les pràctiques es fan mitjançant la xarxa de més de 4.000 Establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua. L’activitat pretén desenvolupar les competències orals dels aprenents i fer-los guanyar confiança a l’hora de parlar català.

   

   

   

   

   

   

   

  En aquestes pràctiques els més de 4.000 Establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua veuen com l’adhesió al programa pren sentit: ajuden els aprenents a millorar el seu català alhora que guanyen visibilitat per al seu comerç.

  Una enquesta del 2018 duta a terme a 313 establiments que van acollir aquestes pràctiques revela que és una activitat que els comerciants valoren positivament. El 84 % considera que és molt útil per als aprenents i es mostren satisfets d’haver-hi participat; també esmenten la tasca de les botigues de proximitat en el foment de la cohesió social.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius