• Continuen les pràctiques lingüístiques al districte d’Horta-Guinardó

    La setmana passada els alumnes del B3 del grup de l’Eugènia Godayol van sortir a practicar el català en alguns dels establiments col·laboradors del programa de Voluntariat per la Llengua.

    Aquesta activitat de pràctiques lingüístiques fora de l’aula es fa al nivell B3 perquè l’alumne ja és capaç d’entendre i de tenir una bona conversa amb fluïdesa. Les pràctiques sempre es fan durant l’horari del curs i funciona com llegireu a continuació. La professora dona a classe un exercici que cal completar anant a l’establiment. Un cop es troben a l’establiment, els alumnes normalment han de parlar amb el dependent o la dependenta i també han de portar a terme alguna observació dels productes que hi ha.

    Gràcies als establiments adherits aquest programa de pràctiques els alumnes poden sortir a parlar en català i a practicar el que han après. Les pràctiques són una gran experiència per als alumnes i una activitat voluntària per part dels dependents dels establiments que és d’un gran valor per a l’aprenentatge del català.

    L’última sessió es va portar a terme amb un èxit total. Moltes gràcies als establiments que ho van fer possible i felicitats als estudiants!

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius