• Nou curs de pronoms febles a la Delegació

  Els faré una abraçada o els hi faré una abraçada? Li ho vaig explicar o l’hi vaig explicar? Per poder controlar bé una de les qüestions en què més dubtes hi ha en català tant en la llengua oral com en l’escrita, apunta’t a les sessions dedicades als pronoms febles.

  A la Delegació d’Horta-Guinardó del CNL de Barcelona s’ha programat un curs de pronoms febles de 8 hores de durada. En aquestes sessions es treballarà de manera pràctica per què serveixen els pronoms febles, quan els hem de fer servir i com s’han d’escriure.

  Dades del curs:

  • Dates: del 22 de gener al 12 de febrer
  • Horari: dimecres, d’11.30 a 13.30 h

  La inscripció es pot fer a qualsevol de les delegacions del CNL de Barcelona.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius