• Art i Paper, un nou establiment adherit i col·laborador

  Volem donar la benvinguda al Ramon i a la copisteria Art i Paper al grup d’establiments col·laboradors amb el Consorci de Normalització Lingüística. La papereria es troba a la travessera 337 molt a prop de la nostra delegació d’Horta-Guinardó al c. Marina 343.

  El Ramon d'Art i Paper

  Aquest establiment s’ha compromès formalment i ha obtingut un certificat d’adhesió. Els certificats d’adhesió contenen el següent compromís.

  [dropshadowbox align=”center” effect=”raised” width=”auto” height=”” background_color=”#96c171″ border_width=”1″ border_color=”#f56001″ ]ART i PAPER Contribueix al foment de l’ús de la llengua i de la cohesió social amb la seva implicació al programa. Facilita que els aprenents del programa siguin atesos i s’expressin en català, encara que el parlin amb dificultat. Així mateix, enriqueix les trobades de les parelles lingüístiques amb activitats en col·laboració amb el Consorci pera la Normalització Lingüística.[/dropshadowbox]

  A tots els nostres alumnes, us convidem a anar a la papereria Art i Paper i us animem a parlar en català amb el Ramon. És el lloc ideal per començar a practicar el català que apreneu i practiqueu a classe. A més, aquesta papereria és també una copisteria i una impremta. No només imprimeix en diferents formats i mides sinó que també disposa de les eines per fer regals artesans personalitzats. El Ramon us escoltarà i segur que trobarà com fer el que necessiteu.

  Des de la delegació d’Horta-Guinardó donem la benvinguda a aquesta nova botiga col·laboradora. Gràcies per col·laborar amb nosaltres i per estar disposat a ajudar els aprenents del català, Ramon!

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius