• Establiments del Guinardó que col·laboren amb el CNL

    Aquest gener tenim motius per celebrar-lo. Quatre establiments del costat del mercat del Guinardó s’han adherit a la campanya del Voluntariat per la llengua. A tots quatre els donem la benvinguda! Aquests establiments estan disposats a col·laborar amb els alumnes del Consorci de Normalització Lingüística i us atendran en català perquè pugueu practicar tot el que apreneu a les nostres classes.

    • El bar Guinardó, c. Teodor Llorente, 46.
    • Ampli-Art Marimón, objectes de regal i fotografia.
    • La merceria Isabel, c. Oblit, 44
    • Vitamina Natura, ronda Guinardó 147

    [dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#e548d7″ border_width=”1″ border_color=”#86246b” ]La merceria Isabel[/dropshadowbox]

    Merceria Isabel

    Les fotografies de la merceria Isabel són de http://rosellesalaciutat.blogspot.com/2015/04/merceria-isabel.html

    Merceria isabel vetes Merceria Isabel taulell

    Aquesta botiga de vetes i fils conserva els mobles i els aparadors antics. Hi podeu trobar tot el necessari per sargir, reparar, decorar i arreglar les vostres peces de roba. També hi trobareu mitges, botons, roba interior, mitjons, etc.

     

     

    [dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#3578ed” border_width=”1″ border_color=”#1d0c8f” ]Ampli-Art Marimón[/dropshadowbox]

    Ampli-art Marimón Ampli art Marimón Ampli Art Marimón

    Ampli-art Marimón, al passatge Llívia, 33, és una botiga d’objectes de regal que es troba just a la mateixa plaça del mercat del Guinardó. És un establiment que disposa de molts articles bonics i originals,  i que són ideals per fer regals: bosses, necessers, cinturons, tasses, llibretes, guants, clauers, coixins, arracades, joies fetes a mà, agendes, moneders, etc. També hi podeu imprimir les fotografies del mòbil o les que rebeu per internet. I emmarcar-les!

     

    [dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#19ddc5″ border_width=”1″ border_color=”#248670″ ]Bar Guinardó[/dropshadowbox]

    El bar Guinardó és un bar acabat d’estrenar. És acollidor i la cuina que fan és casolana. El trobareu baixant cap al mercat del Guinardó des de la ronda del Guinardó. Si hi passeu m’han comentat que no deixeu de tastar sota cap concepte, les patates braves.

    bar Guinardó

     

    [dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#48cf1c” border_width=”1″ border_color=”#3d6328″ ]Vitamina natura[/dropshadowbox]

    I finalment tenim la botiga Vitamina Natura a la mateixa ronda del Guinardó 147. Hi trobareu plantes, flor tallada, rams, centres de flors i altres decoracions, i també els materials per fer-vos el vostre hort urbà.

    Vitamina Natura

    Abans de dir-vos adeu us deixem el mapa on podeu veure on són els establiments i la ruta que podeu seguir per visitar-los.

    Ruta pels establiments del Guinardó

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius