• Parelles lingüístiques al NunArt

    Parelles lingüístiques ballant

  Ahir dimarts 4 de febrer vam celebrar l’acte de presentació de parelles lingüístiques al districte d’Horta-Guinardó. L’associació NunArt Guinardó, que són un grup de persones, artistes i amics que volem promoure la convivència i complicitat artística de proximitat, va acollir l’acte i el va amenitzar.

  NunArt és un espai al barri del Guinardó (i també al barri de Gràcia) on artistes de la dansa i també d’altres disciplines tenen un lloc per fer residències artístiques i entrenaments professionals.

  [dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#18eccb” border_width=”1″ border_color=”#0b29c2″ ]Al NunArt també, fan classes obertes a tothom (tant si heu fet una mica de dansa o no n’heu fet mai però us agradaria fer-ne). Qualsevol persona que vulgui conèixer una mica la dansa contemporània i tingui ganes de moure el cos, o experimentar amb el moviment i la creativitat, pot apuntar-se a les classes anuals. [/dropshadowbox]

  Aquí us deixem l’enllaç als cursos oberts a la ciutadania: https://guinardo.nunartbcn.com/ca/activitats/classes-anuals

  Però continuem amb l’acte d’ahir,  unes 35 parelles lingüístiques del programa de Voluntariat per la Llengua ens vam trobar al local del NunArt Guinardó, al c. Telègraf, 67. I què va passar? El que llegireu a continuació us sorprendrà.

  Va ser la primera trobada del voluntari amb el seu aprenent i tots els que hi érem, en paraules del personatge de Rick de la pel·lícula Casablanca,  “pressentíem que era el començament d’una bonica amistat”.

  Trobada de voluntària i aprenenta

  Trobada de voluntària i aprenenta

  Després, un cop les parelles estaven fetes, vam passar a la sala gran del NunArt i ens van donar la benvinguda, la Laura Vilar responsable del NunArt, el Marcel Pellejà, responsable del Voluntariat per la Llengua, la Cristina Morató, coordinadora d’Acolliment Lingüístic i Activitats del CNL de Barcelona, el Pablo Ramos, conseller d’Educació, Cooperació i Migracions del districte d’Horta-Guinardó, i finalment, l’Assumpta Escolà, directora del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona (CNL de Barcelona).

  Paraules de benvinguda a les parelles

  Paraules de benvinguda a les parelles

  Vam escoltar les paraules de benvinguda asseguts i un cop finalitzats els parlaments, ens vam fer la foto de grup, i va començar el minitaller amb la ballarina Ona Mestre. Sí, un mini taller on vam començar movent els dits i vam acabar ballant!  No sabem com, però l’Ona ens va fer moure els dits de la mà, després els braços, la nuca, una mica les cames, ens va fer aguantar uns fils de llana de colors amb la parella i així de mica en mica, vam acabar ballant amb les parelles. Així de fàcil! La música en directe va ser a càrrec del Pedro.

    l'Ona Mestre proposant un joc Música en directe a càrrec del Pedro 

  Al Delegació d’Horta-Guinardó del CNL de Barcelona. estem molt contents i volem donar les gràcies primer de tot al NunArt i els artistes que van dinamitzar la trobada, i també al Voluntariat per la llengua, al CNL de Barcelona, al districte d’Horta-Guinardó de l’ajuntament de Barcelona per acompanyar-nos, i finalment a tots els participants a l’acte del VxL: voluntaris i aprenents.

  Aquí podeu llegir la notícia publicada al web del CNL Barcelona: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbarcelona/noticies/programa/1246/voluntariat-per-la-llengua

   

   

   

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius