• Amb el Bàsic 3 anem al cinema

   

  Els alumnes del Bàsic 3 que fan classe al matí, a la Delegació d’Horta-Guinardó, van dur a terme una activitat anomenada Amb el Bàsic 3 anem al cinema. Amb l’objectiu general d’aprendre a parlar sobre lleure i espectacles, l’activitat es va centrar en una aproximació al món del cinema emprant el català com a llengua vehicular.

  Els alumnes es van organitzar en tres grups de quatre o cinc persones, cadascun amb el propòsit de crear una cooperativa de cinema en català i dotar-la d’una cartellera amb un repertori variat de pel·lícules. Cada alumne del grup va encarregar-se de cercar per la seva banda una pel·lícula i elaborar-ne la fitxa tècnica.

  Després de preparar la primera part de la feina, cada grup va presentar a la resta de la classe, a través d’un petit mural, la seva cooperativa de cinema, juntament amb l’oferta de pel·lícules que havien triat. Entre totes elles, en van recomanar una especialment i en van explicar els detalls més rellevants.

  Aquí podeu veure les fotografies que es van fer per recollir-ne l’experiència:

   

  (Aquests murals es poden veure a l’exposició sobre cinema que hi ha a l’entrada de la Delegació.)

  Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius