Arxiu per novembre, 2020

  • Club de lectura virtual amb sorpresa

    Louise, un conte sobre la felicitat, de la ironia a una realitat que en un moment o altre tots experimentem.

    Aquest mes la sessió del Club de lectura, que habitualment es fa a la Biblioteca Horta-Can Mariner, es va haver de fer virtualment a causa de la situació sanitària. Tot i les dificultats que aquesta modalitat comporta pel que fa a connexió, la sessió va ser molt enriquidora i va fluir espontàniament sense entrebancs i amb respecte.

    La sorpresa va ser quan es van adonar que un dels membres del Club era l’autor del llibre, Jordi Coca (jordicoca.info), que d’una manera totalment desinteressada va voler acompanyar-nos-hi com un integrant més. Les seves aportacions, pel que fa a intenció i a personatges van ampliar la visió que en tenien les persones participants i van ajudar a entendre trames que amagaven secrets que només ell coneixia.

    El mes que ve comentarem Antaviana de Pere Calders i Dagoll Dagom amb la incertesa de no saber si ho podrem fer ja presencialment; sigui amb la modalitat que sigui, segur que serà, com sempre, un Club per recordar.

    Article complet

  • ‘Soul’, la nova pel·lícula de Disney, s’estrena en català a Disney+

    Soul, una de les pel·lícules de Disney més esperades de l’any, s’estrenarà el dia de Nadal a la plataforma Disney+, doblada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística. Amb aquesta estrena en exclusiva, Disney+ continua desplegant el català a la seva plataforma després d’haver incorporat les versions catalanes de Frozen 2 Espies disfressats, recentment.

    Article complet

  • Participa en el festival de jocs DAU Barcelona 2020

     

    Un any més el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona participarà en el festival de jocs DAU Barcelona, aquest cop de manera virtual a causa de les circumstàncies en què ens trobem.

    Farem tres jocs de llengua en què es podrà participar durant els directes per Instagram!

    Entre totes les persones que hi concursin sortejarem lots de jocs en català patrocinats per GDM Games, Zombi Paella, HABA España i Cucafera Games!

    Animeu-vos a participar-hi!!!!!

    Article complet

  • Totes les nostres classes de català presencials passen a fer-se en línia

    Us informem que, a causa de la situació sanitària actual, a partir del 2 de novembre tots els cursos presencials i semipresencials del Consorci per a la Normalització Lingüística passen a la modalitat 100% en línia.

    L’atenció al públic es farà per correu electrònic o per telèfon. En casos excepcionals, s’atendrà amb cita prèvia.

    Article complet

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius