• Club de lectura virtual amb sorpresa

    Louise, un conte sobre la felicitat, de la ironia a una realitat que en un moment o altre tots experimentem.

    Aquest mes la sessió del Club de lectura, que habitualment es fa a la Biblioteca Horta-Can Mariner, es va haver de fer virtualment a causa de la situació sanitària. Tot i les dificultats que aquesta modalitat comporta pel que fa a connexió, la sessió va ser molt enriquidora i va fluir espontàniament sense entrebancs i amb respecte.

    La sorpresa va ser quan es van adonar que un dels membres del Club era l’autor del llibre, Jordi Coca (jordicoca.info), que d’una manera totalment desinteressada va voler acompanyar-nos-hi com un integrant més. Les seves aportacions, pel que fa a intenció i a personatges van ampliar la visió que en tenien les persones participants i van ajudar a entendre trames que amagaven secrets que només ell coneixia.

    El mes que ve comentarem Antaviana de Pere Calders i Dagoll Dagom amb la incertesa de no saber si ho podrem fer ja presencialment; sigui amb la modalitat que sigui, segur que serà, com sempre, un Club per recordar.

    Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius