• Presentació virtual del programa Voluntariat per la Llengua a la Biblioteca Horta-can Mariner. Quan parles fas màgia!

   

   

  Dimarts 27 d’abril, la Biblioteca Horta-Can Mariner ens va convidar a presentar de manera virtual el programa de Voluntariat per la llengua ( (VxL) del CNL de Barcelona.

  Per començar, la Cristina, treballadora de la biblioteca, i la Maria Gassiot delegada de la  delegació d’Horta-Guinardó del CNL de Barcelona van donar la benvinguda a les assistents i van remarcar l’estreta col·laboració que les dues organitzacions duen a terme des de fa temps. Tot seguit la Teresa, dinamitzadora del  Voluntariat per la llengua VxL al CNL de Barcelona, va presentar el programa  VxL.

  L’objectiu de la presentació era donar a conèixer el VxL en si, explicar qui hi pot participar, què implica ser parella lingüística, com es formen les parelles, les modalitats que ofereix (virtual i presencial) i sobretot, sobretot animar les assistents a inscriure’s al VxL , cosa que alguns van fer tot just acabada la presentació.

  Durant la trobada també es va fer referència al carnet VxL, a les activitats culturals i d’oci que ofereix el VxL del CNL de Barcelona a voluntaris i aprenents i als materials de suport pensats per ajudar les parelles lingüístiques a practicar català, fent especial referència als de la campanya Quan parles fas màgia.

  La xerrada es va dur a terme en un ambient distès i agradable i totes les participants es van mostrar molt engrescades a apuntar-se al VxL.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius