• Dia Internacional del Joc

    El proper 28 de maig és el Dia Internacional del Joc i el CNL de Barcelona el celebrarà fent difusió de diversos jocs de llengua catalana en línia a través de les xarxes socials, durant la setmana del 24 al 30 de maig, en el marc del programa ‘I tu, jugues en català?’ del CPNL.

    Amb l’objectiu de celebrar el Dia Internacional del Joc i fomentar el joc en català, del 24 al 30 de maig, el CNL de Barcelona difondrà cada dia un joc de llengua, en català, virtual i gratuït diferent als seus comptes de Twitter, d’Instagram i de Facebook (@CNLBarcelona).

    Els alumnes dels cursos de català i la ciutadania en general que segueixin les xarxes socials del CNL de Barcelona, tindran l’oportunitat de descobrir un nou joc de llengua cada dia i, per tant, de jugar amb la llengua catalana.

    El dret a jugar

    El dret a jugar va ser reconegut per primera vegada el 20 de novembre de 1959, quan l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració dels Drets dels Infants. L’article 31 de la Convenció dels Drets dels Infants reconeix el dret dels infants al joc i a les activitats recreatives pròpies de la seva edat, així com a participar lliurement en la vida cultural i en les arts.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius