• L’octubre comença amb tres estrenes de cinema en català

  Cartells

  Aquest divendres, 1 d’octubre, es van estrenar als cinemes les pel·lícules La Bella i el circ màgic, doblada al català, Malmkrog, subtitulada en català. També amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura, Amazon Prime començarà a oferir Hotel Transsilvània: Transformania en català.

  Amb aquestes, les sales de cinema han estrenat durant aquest any 2021, 56 pel·lícules doblades i/o subtitulades en català amb el suport del Departament de Cultura.

  La Bella i el circ màgic

  La Bella i en Henry són molt amics, els agrada la màgia i han decidit muntar un espectacle de circ. S’ho passen molt bé junts, fins que arriba en Johnny, un nen de ciutat, que ho capgira tot mentre fanfarroneja amb les seves joguines cares i una bici espectacular.

  Malmkrog

  En Nikolai reuneix els seus amics en una mansió de Malmkrog, Transsilvània, a passar la festa de Cap d’Any. Entre els seus convidats hi ha un polític francès, un general rus i una comtessa que passen les hores discutint sobre moral, política, cultura, Europa, la mort i l’existència del mal des d’una dialèctica profunda i alhora serena, fins que afloren les tensions.
  Cristi Puiu, un dels directors més destacats del panorama contemporani, signa aquesta magna obra de més de tres hores, per la qual va ser guardonat com a millor director a la Berlinale. El film també ha estat reconegut al Festival de Sevilla com a millor pel·lícula i millor guió, basat en una adaptació de Tres converses, de Vladimir Soloviev.

  Hotel Transsilvània: Transformania

  Drac s’enfrontarà amb una de les situacions més esgarrifoses que mai no hagi viscut. El misteriós invent de Van Helsing està fora de control: Drac i els seus amics monstruosos es transformaran en humans, i Johnny en un monstre.

  Sony Pictures lliura la quarta pel·lícula de la saga, disponible a Amazon Prime a partir del divendres 1 d’octubre.

  Trobareu més informació al portal de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística.

  Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius