• ‘Ainbo: La guerrera de l’Amazones’ es va estrenar en català divendres passat

  Ainbo

  Divendres, 25 de febrer, es va estrenar als cinemes ‘Ainbo: La guerrera de l’Amazones’. Aquesta obra s’estrena doblada al català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura. L’any 2021, 73 pel·lícules van comptar amb un ajut per al doblatge i la subtitulació en català de llargmetratges d’estrena en sales de cinema.

  La petita Ainbo viu a la selva amazònica amb el poder de transformar el cor més fosc. Ben acompanyada d’un armadillo i un tapir, l’arquera és cridada pels esperits a salvar el seu poble enfront del poder destructor de l’home blanc.

  En trobareu més informació a la cartellera de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística.

  Impuls al doblatge i la subtitulació en català

  El Departament de Cultura impulsa el doblatge i la subtitulació en català de produccions audiovisuals amb subvencions a les distribuïdores per augmentar l’oferta cinematogràfica en llengua catalana a les sales d’exhibició, a les plataformes digitals i en format físic. L’any 2021 s’han doblat o subtitulat en català, amb el suport de Política Lingüística, més de 2.000 continguts audiovisuals per a sales, plataformes, Blu-ray, DVD i festivals.

  Tràiler https://youtu.be/JrMHWuEkbVo

  Projeccions:http://www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=35423