• Commemoració del Dia Mundial de la Poesia a la delegació d’Horta-Guinardó

    Ahir, dia 21 de març, per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, els alumnes del curs Bàsic 2 de la professora Eugènia Godayol, de la delegació d’Horta-Guinardó, van llegir el poema Podries de Joana Raspall i, després, en van escoltar la versió musicada del grup Roba Estesa. A continuació, van preparar la lectura d’un fragment per parelles i, per acabar, cadascú va llegir la part del poema que li va tocar en veu alta. Alguns alumnes van aprofitar per parlar de poetes dels seus països d’origen.

    Podries

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius