• Visita a “Crims l’exposició”

  Aquesta setmana un grup d’alumnes de la nostra delegació que estan cursant un intermedi 3 amb la professora Eugènia Godayol han anat al Palau Robert per fer una visita guiada a “Crims l’exposició”. L’activitat que els ha proposat la professora als alumnes era a més de fer la visita, fer una valoració de la sortida i una carta al comissari de l’exposició.

  CRIMS L’EXPOSICIÓ  es proposa un recorregut pels crims més rellevants de la nostra història recent que ens transporta des de l’horror de l’assassinat, el patiment de les víctimes i el seu entorn, fins la fascinació per la justícia. La investigació aporta la llum que revela la realitat i ens permet conèixer allò que en la obscuritat de la ignorància queda amagat.

  A l’inici de la mostra als visitants se’ls proporciona un codi QR, que dona pistes sobre un cas. En el cas que l’aconsegueixin resoldre, els “investigadors” tindran accés a una sala exclusiva pels que resolen el joc.

  Els alumnes no només han gaudit del passeig per Crims, sinó que també han jugat a resoldre els enigmes.

   

   

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius