• Any Joan Fuster

    Aquesta setmana es commemora el centenari de l’escriptor Joan Fuster.

    Joan Fuster va néixer a Sueca, al País Valencià, l’any 1922. Va ser assagista, historiador, crític literari i poeta. Va ser una persona totalment compromesa amb el seu país i el seu temps. També va exercir com a advocat i va dirigir les revistes Verbo (1946- 1956 amb Josep Albi) i L’Espill (1979). La seva obra més coneguda i popular és l’assagi polític Nosaltres, els valencians (1962). 

    Us deixem l’enllaç a la pàgina web dedicada a la seva commemoració per conèixer millor l’autor i la seva obra: Any Joan FusterTant aquí mateix com a la pàgina de l’Espai Joan Fuster s’ofereixen activitats didàctiques diverses per familiaritzar-se amb l’escriptor.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius