• TALLER ALT!RUMORS

    Aquest passat divendres 2 de desembre el casal d’entitats Mas Guinardó va acollir un taller que va realitzar l’actriu Maisa Perk de la companyia No Somos Whoopi Goldberg realitzat amb els nois del Projecte llar d’oportunitats – Superaccio ubicat del barri del Guinardó.

    El projecte Llar d’oportunitats es va poder fer realitat l’any 2020 gràcies a la col·laboració entre la Fundació de la Santa Creu i Superacció, dues organitzacions amb una llarga trajectòria i experiència. Els objectius d’aquest projecte són oferir un equipament d’alta intensitat socioeducativa per a joves en situació de sensellarisme i la recuperació i promoció social de joves que pateixen un grau alt de vulnerabilitat socioeconòmica, que no tenen referents adults i que es troben en situació d’infrahabitatge.  És a dir, no només ofereixen una llar sinó també futures oportunitats i finalment donar suport amb l’experiència prèvia que ja té el centre, per tal que joves sense recursos econòmics i amb perill d’exclusió social puguin tenir una llar on poder desenvolupar-se com a ciutadans de ple dret i generar un sentiment de pertinença i arrelament al territori.

    En el taller Alt! Rumors, mitjançant exercicis de moviment, dansa i teatre social els participants van explorar i compartir la seva pròpia manera d’utilitzar estereotips, de ser conscients dels prejudicis que tenien, quina era la seva font i com es creen certs rumors que circulen sobre gènere, immigració i diversitat cultural. A través de moments d’intercanvi (debats) i després de les dinàmiques plantejades per la tallerista, van adonar-se’n de la possibilitat de minimitzar alguns dels estereotips i prejudicis que tenien.

    Va ser un taller molt maco i molt productiu i una experiència de la que tots ens emportem un molt bon record.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius