• Participació a la ràdio

  Aquest passat divendres 10 de febrer dues alumnes del CNL de Barcelona de la delegació d’Horta-Guinardó, van participar durant la gravació del podcast presentat per Roger de Gràcia  “Tenim paraula” – Catalunya Ràdio (ccma.cat) que vol fer arribar la riquesa del català a tots els públics.

  Cada capítol d’aquest podcast el dediquen a una paraula que evoqui un tema o concepte des de la perspectiva de la llengua com el naixement del català, el món del joc, la religió, la ce trencada, l’origen àrab de moltes de les nostres paraules i expressions, mots que desapareixen, el català i els noms propis, les expressions intraduïbles (com “déu n’hi do”)…

  “Tenim paraula” és un podcast coral, d’una hora de durada, que té diversos protagonistes: lletraferits, lingüistes i practicants de la llengua, com la Irina i la Chiara, que van gaudir de l’experiència i van poder explicar coses com per exemple les seves motivacions per aprendre català entre d’altres coses.

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius