• Visita a La Casa dels Entremesos

    Aquesta setmana un grup de bàsic 2 de la nostra delegació ha visitat l’exposició permanent de La Casa dels Entremesos.

    La Casa dels Entremesos és un equipament cultural de Barcelona gestionat per la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella concebut com un centre cultural que acull, difon i promociona la cultura popular, especialment la barcelonina, en múltiples aspectes: imatgeria festiva, dansa, música, foc, construccions humanes, trabucaires i art popular.

    Es troba situat a la plaça de les Beates, al cor de la ciutat de Barcelona,  al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Es va inaugurar el 20 de setembre de l’any 2009.

    Els nostres alumnes van visitar la planta baixa de La Casa dels Entremesos on hi ha exposada gran part de la imatgeria festiva de Ciutat Vella: el Bestiari Històric de Barcelona, els Gegants del Pi, el Nan Cu-cut,… i un munt de figures més que es poden visitar de manera gratuïta en horari d’obertura del centre.

    Després de la visita els alumnes van passejar pel casc antic de la ciutat on van poder aprendre més sobre curiositats i història de Barcelona.

    Print Friendly, PDF & Email

Contacte

Delegació d’Horta-Guinardó

C. Marina, 343

08025 Barcelona

Tel. 934 504 908

A/e: hortaguinardó@cpnl.cat

 


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i

dimarts també de 16 a 20.00 h


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius